Werkwijze

Onze werkwijze

Onze manier van werken

Wij vinden kinderen leuk, en interesseren ons in hun leven. De opnames zullen hieruit voort vloeien. Door met het kind te communiceren, gek te doen of juist even serieus te praten over onderwerpen dichtbij het kind (zoals school, vrienden, hobbits) kan de regisseur het spectrum van emoties van het kind beter bepalen, en gebruiken. Win-win, inderdaad. Nooit beginnen met “Goed, ga jij daar maar staan, achter de microfoon, en begin maar!”. Kids moeten het leuk vinden, en het eindresultaat moet goed zijn.

Studio voor opnames

Onze kinderstemmen spreken in in onze eigen studio. Dit is een studio gestemd op kinderen. Het is dus geen high tech steriele ‘stylist’ studio waar de voice over achter glas zit op te nemen met aan de andere kant van het raam de opdrachtgevers, regisseurs of anderen. Wij nemen graag in een intieme setting op. Met het kind, 1 regisseur en eventueel een ouder of begeleider.

In de regel werkt het ook vaak juist heel goed als de ouder even een kopje koffie drinkt en het kind alleen met regisseur laat werken. Ook voor de regie is dit leuk: het persoonlijk contact wat er ontstaat is zeer waardevol, ook voor het resultaat!

Informeel en leuke extra’s (voor het kind)

We houden van persoonlijk, van echt, integer en vaak informeel. Althans. Afspraken worden altijd nagekomen, maar naar het kind toe vinden we het fijn als er ruimte is om ‘losjes’ te werk te gaan. Geen tijdsdruk dus, en ruimte en tijd om spelenderwijs te regisseren.

Misschien vindt het kind het leuk om eens zelf een stukje van zijn favoriete kinderboek in te lezen, of een nep-commercial te maken om op school te laten horen; wij maken er graag (en kosteloos)  wat extra tijd voor vrij.

Neem contact op door een e-mail te sturen naar info@kinderstemmen.com of met telefoonnummer 06 – 41 706 760 voor een vrijblijvende offerte.

Beluister demo’sBekijk de tarieven