Kinder voice-over

Kinder voice-over stem

Een voice-over die aan uw wensen voldoet

Heeft u een  passende kinderstem nodig voor uw commercial, animatie, promo of televisieprogramma?Dan is kinderstemmen.com u graag van dienst! ?Wij hebben kinderstemmen die ervaren zijn, goe begeleid worden en dus inzetbaar zijn voor allerlei soorten producties.

Studio voor opnames

Onze kinderstemmen spreken in in onze eigen studio. Dit is een studio gestemd op kinderen. Het is dus geen high tech steriele ‘stylist’ studio waar de voice over achter glas zit op te nemen met aan de andere kant van het raam de opdrachtgevers, regisseurs of anderen. Wij nemen graag in een intieme setting op. Met het kind, 1 regisseur en eventueel een ouder of begeleider.

In de regel werkt het ook vaak juist heel goed als de ouder even een kopje koffie drinkt en het kind alleen met regisseur laat werken. Ook voor de regie is dit leuk: het persoonlijk contact wat er ontstaat is zeer waardevol, ook voor het resultaat!

Informeel

We houden van persoonlijk, van echt, integer en vaak informeel. Althans. Afspraken worden altijd nagekomen, maar naar het kind toe vinden we het fijn als er ruimte is om ‘losjes’ te werk te gaan. Geen tijdsdruk dus, en ruimte en tijd om spelenderwijs te regisseren.

Misschien vindt het kind het leuk om eens zelf een stukje van zijn favoriete kinderboek in te lezen, of een nep-commercial te maken om op school te laten horen; wij maken er graag (en kosteloos)  wat extra tijd voor vrij.

Tekst en  productie

Het is mogelijk om kinderstemmen.com ook in te schakelen als tekstschrijver. Wij schrijven voice over teksten speciaal voor kinderstemmen. Wilt u een commercial op de radio, kunnen wij de hele productie verzorgen. Van concept, tekst, productie tot inkoop van zendtijd op gepaste zenders. Zenders die gehoord worden door ouders van kinderen, of juist door kinderen zelf.

Beluister demo’sBekijk de tarieven