Tarieven

Tarieven

In overleg

Tarieven voor kinderstemmen zijn er eigenlijk niet. Immers: kinderen verdienen geen geld. Wel verdienen ze natuurlijk een beloning voor hun werk, en daarom zijn er bij kinderstemmen.com fikse vergoedingen. Onder andere in de vorm van cadeaus, pretpark kaartjes, snoep (als dat van de ouders mag), of andere leuke zaken en uitstapjes. En natuurlijk een financiële vergoeding voor de ouders of begeleiders van onze stem. Om dit mogelijk te maken hanteren wij tarieven die over het algemeen gelijk zijn aan tarieven voor volwassen voice-overs. In overleg, natuurlijk.

Radio commercials en TV commercials

Het tarief voor een commercial wordt bepaald aan de hand van de opname lokatie, opname tijd en aantal kinderen. U kunt als klant ook zelf kinderen aandragen en met de ouders een vergoeding afspreken; wij rekenen dan alleen de studio tijd en productie.

Inspreken kan in de studio van kinderstemmen.com of op lokatie. Levering kan soms zelfs binnen 24 uur in alle formaten via ftp-server of mail. Spoedopdrachten  vaak mogelijk. Gebruiksrechten gelden voor 1 jaar, daarna 50% repeat-fee