Meisjesstem van een jaar of tien.

De klant zocht een meisjesstem van een jaar of tien. Aha! die hebben we wel.. ‘Een jaar of tien’… hoever mag het uitlopen? Ik heb ze van 7,8,9, 10, 11, 12…. Afijn, ik stuurde er maar 1 van 9, 1 van 10, en 1 van 11. En het werd de laatste! Deze meisjesstem is bijna 12, dus dat kon nog net. Maar eerlijk, ik denk dat ze het over een maandje net zo goed doet en dan is ze dus 12.
Ja, dat was een goede meisjesstem. Precies wat ze zochten. Het gin om een landelijke commercial. Voor…? Voor Slagharen!!

OH jee… Het probleem met mijn kinderstemmen is dat ze vaak denken dat als ze voor een bepaald merk inspreken ze direct met de mensen die die verkopen of exploiteren te maken hebben. Dus onze meisjesstem wilde wel naar Slagharen. Met het hele gezin, of we dan 6 kaartjes konden regelen. Dat zat er helaas niet in, want de ‘mensen van slagharen’ kregen we verder niet te spreken. Vaak zit er namelijk een mediabureau / reclamebureau tussen.

Dat is bijna altijd het geval. Het leuke van werken met kinderstemmen is dat het meestal voor producten voor kids zijn. Snoep bijvoorbeeld. En 1 van de grootste snoepmerken van de wereld is een klant van ons! Haribo. En, chapeau chapeau, Haribo nam bij het inspreken een snoeppakket voor de stem mee!! Dat vind ik nog eens sympathiek. De ouders van de betreffende meisjesstem waren minder enthousiast.. Ze had voor ongeveer een heel jaar aan snoep mee gekregen… Daar gaan je tandjes… Geintje hoor.

De televisie commercial van Slagharen, en ook de online en uitzending gemist versie is nu volop te bekijken. En zie je ook hieronder. Weer een mooie productie waar wij aan mee hebben mogen werken. Wat een top vak.