kind voice over voor Willem Wever

Jahaa, Supercool, Kinderstemmen.com mocht wat kinderen casten voor filmpjes van Willem Wever. Casten, dat is een mooi word voor uitzoeken, of selecteren, voor een bepaalde productie. Jesse, Naeomi, Anne Marijn, en Tessel werden gekozen uit het aantal kinderstemmen wat we voorstelden. Op de site van willem Wever kan jee de filmpjes terug zien. Het is een serie over gebeurtenissen in de geschiedenis die een grote impact hadden, indruk maakten. De bijlmerramp, dat DOE Maar uit elkaar ging, De vuurwerkramp, en Smilde. Kinderen vertellen hoe zij dat ervaren hebben.
Hier zie je het filmpje wat Jesse heeft ingesproken. Het gaat over de gijzeling op een basisschool in Smilde. Wow, wat een verhaal.

Van een heel andere orde is de gebeurtenis dat Doe Maar, een toen hele bekende band, uit elkaar ging. Voor een kind of puber kan dat ook heel veel indruk maken!! Hier zie je het filmpje van anne Marijn. Er zijn nog veel meer filmpjes te zine, check dan de site van Willem Wever.