Stem inspreken voor Disney! Hoe cool?

Tekenfilm inspreken

Wij bij kinderstemmen.com ontvangen regelmatig e-mail van kinderen die een stem willen inspreken. Voor tekenfilms, natuurlijk. Want:
– Hoe cool is het om de stem te kunnen zijn van Sponge Bob, Mickey of Minnie Mouse, Tazmanian Devil, of een andere character? Juist, heel cool. Alleen…dan moet je niet bij ons zijn! Wij doen namelijk (bijna) geen tekenfilms. Kinderstemmen.com specialiseert zich in commercials, reclames dus, en bedrijfsfilms. Dat laatste kunnen internet video’s zijn, die op youtube staan, of op de site van een bedrijf, maar het kunnen ook filmpjes zijn die bedrijven sturen naar hun klanten, of uitleg video’s die ze gebruiken voor hun werknemers.
Ga ik de vraag nog eens stellen:
-Hoe cool is het om voor een museum de stem van een kind uit de middeleeuwen te mogen zijn?
-Hoe cool is het om heel vaak op televisie te horen te zijn omdat je de stem bent voor nieuw speelgoed? Of voor snoep, waarbij je ook nog eens gratis snoep opgestuurd krijgt als dank!)
-Hoe cool is het om de uitleg te mogen geven voor een nieuwe zwem methode die bekeken wordt door alle zwemleraren en leraressen van Nederland?

Geen tekenfilm, maar zeker zo cool

Zo kan ik nog wel even doorgaan, met alle leuke dingen die onze kinderstemmen mogen inspreken. En dan, toch nog Disney, want Disney maakt natuurlijk niet alleen maar tekenfilms, maar ook reclame (voor diezelfde tekenfilms, of voor hun eigen kanaal Disney channel). En onze kinderstem Dominique mocht die inspreken! Misschein is dit zelfs nog wel cooler, want de commercial komt natuurlijk veel vaker op televisie, en wordt dus ook veel vaker bekeken. Niet iedereen gaat naar de film… Wil jij ook stemmen inspreken voor commercials of andere filmpjes? Of heb je een kind die dat graag wil? Mail ons dan!