Televisie commercial met kinderstem, van A tot Z

Of wij een mooi voorstel konden doen van verschillende kinderstemmen voor een landelijke televisie commercial van vacanseselect. Uiteraard ! dat is ons werk! Wij stelden verschillende stemmetjes voor. Er werd gekozen voor kinderstem Rocka. Super handig, want ze woont  in de buurt en dus kon er snel geschakeld worden en de stem vlot opgenomen in de studio van kinderstemmen.com / elinevoiceover.nl. Spannend altijd voor de kinderstem, met een live verbinding met het kantoor van vacanse select waar er naast de regisseuse van kindertsemmen.com ook nog 3 anderen meekeken en ‘er iets van vonden’. Gelukkig ging het heel erg goed!

Misschien konden wij ook de mixage verzorgen? Uiteraard, geen probleem. Wat een prettige samenwerking en in dat vertrouwen, of we ook alles op beeld af konden mixen. Wederom geen probleem. Kinderstemmen.com is van veel markten thuis…maar het leukst vinden we nog altijd het werken met de kinderstemmen!