Samen smeren, zo gepiept!

Heerlijk he, de zomer! En wat voor een zomer is het dit jaar! Mei en juni hadden nog nooit zoveel zonuren. En hopelijk heeft iedereen zich goed beschermd tegen deze zon. Want hoe heerlijk de zon ook is op je huid, het kan ook gevaarlijk zijn. Daarom is het belangrijk, met name voor kinderen, je goed te beschermen tegen de zon. Het zonnebrand merk Ladival heeft kinderstemmen.com gevraag om een leuke kinderstem die dit op een speelse manier uit kan leggen. En die hadden we natuurlijk in huis!
Met de app die Ladival heeft ontwikkeld kan je de personages Brom en Brul zelf insmeren. Zo leren kinderen spelenderwijs hoe belangrijk het is je te beschermen tegen de zon.
Klik op deze link om Brom en Brul in te smeren, en natuurlijk om de kinderstem te horen die dit zo leuk uitlegt!