Leuk, nieuwe Kinderstemmen!

Auditie kinderstemmen voice over

Bij kinderstemmen  houden we af en toe ‘audities’. Heel makkelijk, via WhatsApp. De ouder(s) krijgen dan van ons een tekstje opgestuurd, die het kind dan in kan spreken met de whatsapp – inspreek-  functie. Echt handig! Wil jou kind ook in aanmerking komen om minder voice over te zijn voor een reclame, een bedrijfsfilm of tekenfilm inspreken, of misschien zijn of haar stem lenen aan een app of ander systeem? Mail ons dan even, dan krijg je een tekst en het whatsapp nummer wat we daarvoor gebruiken.

Een nieuwe kinderstem voice over

We kregen een mail van een jongedame die graag wat wilde doen met haar stem. Dominique heette. Ze heeft auditie gedaan  en voilà, we mogen weer een nieuwe leuke kinderstem toevoegen aan ons bestand. Dominique is al best ervaren, want haar vader zit in de radio business. Haar stem kan je beluisteren via deze site, onder het kopje ‘demo’s’.

Bij deze stelt ze zichzelf even voor.

dominique_site

Hallo, ik ben Dominique en ik ben 11 jaar oud. Toen ik drie jaar oud was, was ik voor het eerst op de radio in een kinderprogramma. Nu ben ik af en toe te horen op de lokale radio, in het programma van mijn vader. Dan lees ik de aanwijzingen van een spel voor. Ik vind het leuk om dingen in te spreken. Mijn droom is om een reclame of een film in te spreken. Later zou ik graag een eigen radioprogramma hebben.

Groetjes Dominique

Verschillende talenten van kinderen in stemmenwerk

Verschillende kinderen, verschillende kinderstemmen en ook de talenten in het stemmenwerk van kinderen zijn per kind anders. Sommige kinderen zijn geschikt voor de wat rustigere, verhalende teksten, anderen kunnen juist heel goed een super wervende, enthousiaste kinderstem zijn voor bijvoorbeeld een speelgoed product. Maar daarover later meer, in dot blog. Hou het in de gaten!