Efteling kids radio app!

Kids radio

Kinderstemmen.com werkt met veel plezier onder andere voor Efteling kids radio. Deze kinderradiozender is het enige landelijke kinderradiostation van Nederland. Kids radio is te beluisteren via UPC en Ziggo op de kabel (dus ook via je televisie als je deze aanbieders hebt), via DAB+ digitale radio, op internet en nu met de vernieuwde app.

vernieuwde app

De app is heel simpel zodat kinderen deze zelf heel makkelijk kunnen bedienen. Ze kunnen iets inspreken wat eventueel uitgezonden kan worden. Een plaatje aanvragen, of de groetjes doen aan iemand op de radio wordt heel makkelijk via deze app.

kinder muziek

Kids radio is een zender voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar. Je hoort leuke kinderhits, actuele, maar ook de wat oudere all-time-classics. Top 40 muziek, want de hits van de ouders zijn ook de hits van kinderen. Kids radio draait die nummers die opgepikt worden door kids, zij het via de ‘volwassen’ radio, via games, school, films, of op straat. Naast herkenbare nummers hoor je ook Efteling muziek. De melodieën van de Efteling, de Efteling-gerelateerde liedjes (er zijn best veel nummers geschreven over dit leuke park), en uiteraard ook sprookjes. Zet hem maar eens aan, swinggarantie!!

deze voice over is geen kind

De stem van het filmpje van de app is weliswaar geen kind, maar wel uit het bestand van kinderstemmen.com!