Kinderstem voor Aviodrome

1 van onze kinderstemmen is gecast voor de radio commercial van het Aviodrome. Dit thema park is het grootste nederlandse museum voor lucht- en ruimtevaart. Er was een speciale actie waarbij je ook een leuke speurtocht kon doen door het hele terrein, dat moet natuurlijk goed gecommuniceerd worden. Door het gebruik van deze top kinderstem gebeurt dat op een manier die de aandacht van zowel de kinderen als de ouders trekt! Want zeg nou zelf, als je kind dat zo lief vraagt, dan bestel je toch meteen kaartjes?

Het moeilijkst in deze spot was het woord ‘zendingspiloot’. Want wat is dat eigenlijk? Bij kinderstemmen.com leggen we dit soort dingen altijd op een speelse manier uit aan de kids zodat ze het geloofwaardig kunnen brengen. En volgens ons is dat gelukt!!!

Luister naar deze nationale radio spot: 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.